Στοιχεία φιλμ

Δημιουργός / Συλλογέας

Περιγραφή
Μια άποψη της πόλης και του λιμανιού (από τον δωδέκατο όροφο του ξενοδοχείου αναφέρει ο κινηματογραφιστής) καθώς ένα πλοίο αναχωρεί από τη μαρίνα.

Ένα σύμβολο της Βρετανίας κάνει την εμφάνιση του, το χαρακτηριστικό κόκκινο διώροφο λεωφορείο. Σύντομες λήψεις αστικών κτιριακών δομών και ο φακός εστιάζει στους τουρίστες που κινούνται προς κάθε κατεύθυνση της πόλης. Τα βρετανικά λεωφορεία περιμένουν στην άκρη του δρόμου να γεμίσουν από τουρίστες και ο φακός εστιάζει πάνω σε ξύλινα Τοτέμ.

Συντεταγμένες

Φυσικά πρόσωπα

Πληροφορίες Φιλμ

Κάτοχος
Bonar, Andrew Graham

Ποιότητα Ψηφιοποίησης
HD (1440x1080)

Ήχος
Ναι

Έγχρωμο
Ναι

Διάρκεια (δευτερόλεπτα)
67

Φορμά
Super 8mm

Περιγραφή δημιουργού


Και εδώ κοιτάμε τη Βικτώρια, από το δωμάτιο του ξενοδοχείου μας στον 12ο όροφο, και πιο πέρα υπάρχει το πολύ ωραίο λιμάνι.
Όμως, αυτά εκεί δεν είναι τα λεωφορεία του Λονδίνου; Εδώ είμαστε! Τώρα βλέπετε για ποιο λόγο υπάρχουν εδώ λονδρέζικα λεωφορεία. Για να πάρουν τουρίστες όπως εσάς και εμένα για βόλτα στα αξιοθέατα. Και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό - η Βικτώρια αγαπά τους τουρίστες, ειδικά τους Αμερικανούς τουρίστες που θέλουν να δουν τη Βρετανία σε μια πιο φθηνή εκδοχή. Για αυτούς τους ανθρώπους η Βικτώρια προσφέρει όχι μόνο λονδρέζικα λεωφορεία αλλά και ένα Old English Inn, με πανοπλίες και σερβιτόρες με κοστούμια Ελισαβετιανής περιόδου, ένα βασιλικό μουσείο κέρινων ομοιωμάτων και ακόμη, είτε το πιστεύετε είτε όχι, ένα αντίγραφο της Βρετανικής πρωθυπουργικής κατοικίας της Downing Street αρ. 10. Για τους Αμερικανούς αυτό είναι εντάξει. Έτσι κι αλλιώς, γιατί να πας μέχρι τη βροχερή και ομιχλώδη Αγγλία όταν τα έχεις όλα εδώ στο κατώφλι σου;
Bonar, Andrew Graham